Boerenbruidspaar

Henk van Harrie van de Rijt, uit den Elzen, Boekel en Bertha Habraken uit Melle, Uje
&
Tiny van Jan van Dijk, de timmerman en Martina Noyen uit de Auw Hei

Henk en Tiny van de Rijt zijn het 26ste boerenbruidspaar van carnavalsvereniging “De Schaopenwaesers”.

In 1977 leerden Henk en Tiny elkaar kennen in “De Blokhut” (toenmalige jeugdsociëteit) hier in De Peel. Tiny was bestuurslid en stond vaak achter de bar. Henk kwam hier met enige regelmaat en kreeg van Tiny een drankje van ‘onder de tafel’. Van het een kwam het ander; lekker stappen met de groep, elk weekend uitgaan en let op hé wel voor 00:00 uur thuis zijn!

Henk en Tiny zijn in 1982 getrouwd en wonen sindsdien in de tarwestraat hier in De Peel. Ze hebben samen twee kinderen, Patrick en Claudia. Ook hebben Henk en Tiny twee kleinkinderen, zelfs een tweeling: Kleindochter Elin en kleinzoon Milan. Henk heeft bijna 40 jaar bij bouwbedrijf van Grunsven (jazeker, de broers van Anky) gewerkt als timmerman. Nu is Henk bij van Grunsven werkzaam als materieelbeheerder en transportplanner. Tiny heeft bij Diks wasserette gewerkt. Nu heeft ze wat poetsadressen en is samen met Henk trotse oppas oma & opa.

Henk en Tiny wandelen samen wat af bij WSV “De Eekhoorn”, houden van cabaret met De Peelhazen en Henk is keeper geweest bij de KPJ hier in de Peel.

Ze hebben al enkele boerenbruidsparen meegemaakt en willen de Oerbrabantse (Peelse) sfeer en gezelligheid aan den lijve gaan ondervinden!

Iedereen die Henk en Tiny wil komen feliciteren, is van harte welkom op de boerenbruiloft op zondagmiddag 23 februari 2020 in zaal “De Beukenhof”. Kaarten voor de bruiloft zijn te koop bij de boerenbruidspaarcommissie bb@deschaopenwaesers.nl. De receptie is aansluitend na de boerenbruiloft vanaf ongeveer 18.30 uur.

 

 

 

Een gedachte over “Boerenbruidspaar

  1. Henk en Tiny van harte gefeliciteerd wij wensen jullie een gezellige boerenbruiloft .Geniet er van het is zo voorbij .Wij zijn het in 2012’geweest Jan en Tiny van Lankvelt – Tielemans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.