Prins

De nieuwe heerser over Schaopenwaesersland voor carnavalsseizoen 2019-2020:

Prins Jop d’n Urste met zijn gevolg!

 Zijn spreuk is:

Zuuk ut uit!

En wanneer het geen carnaval is, is hij beter bekend als Jop Smeets. Hij woont samen met zijn Prinses Suzanne en hun hond Sjors. Job is werkzaam bij Baetsen Groep als machinist. Hobby’s heeft onze Dorstlustige hoogheid veel: motor rijden, muziek draaien, lekker uit eten gaan, films kijken, wandelen met hond en lief, thuis klussen, trekkertrek, truckpulling bezoeken… kortom, onze Dorstlustige hoogheid zit iet stil!

Prinses Suzanne is werkzaam bij Jansen Kappers in Beek en Donk als schoonheidsspecialiste / nagelstyliste. Haar hobby’s zijn fitness en samen met haar Prins lange wandelingen maken met lieve hond Sjors.

Ons Prinsenpaar wordt dit jaar bijgestaan door adjudantenpaar Bennie v/d Wetering en Linda van Dijk. Dochter Kate is helaas nog net iets te klein om alle feestelijkheden bij te wonen. Bennie is werkzaam bij Autocenter van Deursen als monteur en Linda is werkzaam als administratief medewerkster bij Pronto Wonen in Uden.

Op zondag 17 november is iedereen in de gelegenheid ons nieuw prinsenpaar, adjudantenpaar en onze jeugdprinses en haar adjudant te komen feliciteren tijdens de Prinsenreceptie van CV de Schaopenwaesers in café/zaal de Beukenhof te Odiliapeel. De receptie is van 12.45 uur tot 18.00 uur.

Een gedachte over “Prins

  1. Wij wensen het prinsen-en adjudanten paar een geweldig mooi carnavalsseizoen toe met alle vrienden, bekenden en inwoners van Odiliapeel .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.