Kerstviering

De carnavalsvereniging biedt aan alle ouderen van Odiliapeel een kerstprogramma aan in de vorm van een kerstviering. Deze traditionele kerstviering voor inwoners uit Odiliapeel vanaf 55 jaar, vindt plaats op zondag 15 december 2018 van 14.30-18.30 uur in Cafe zalen de Beukenhof.

Opgave voor deze kerstviering kan middels het opgavestrookje dat te vinden is in
‘t Periodiekske.

Tijdens deze middag worden alle ouderen gastvrij onthaald met een lekkere kop koffie of thee met iets lekkers. Daarna volgt altijd een gevarieerd programma in kerstsfeer. Vaak worden eveneens die middag plaatselijke inwoners ingeschakeld voor optredens en een gezellige bijdrage.

De leden van de carnavalsvereniging zorgen daarnaast voor een prettig ontvangst en assisteren in stijl bij het verzorgen van het zogenaamde “natje en droogje”.

We zorgen er voor dat de inwendige mens niet wordt vergeten en bieden alle ouderen daarnaast altijd een lekkere koffietafel aan!

We zijn alle mensen uit Odiliapeel heel dankbaar dat zij d.m.v. onze jaarlijkse enveloppenactie gul een jaarlijkse financiële bijdrage leveren voor o.a. de verzorging van deze middag.

De opbrengst van de enveloppenactie is echter niet toereikend om deze middag te financieren. Daarom vragen wij m.i.v. 2016 een eigen bijdrage van € 5,00 aan de deelnemers van de kerstviering.

We hopen ook dit jaar weer vele ouderen uit ons dorp welkom te mogen heten bij onze kerstviering!

Commissie “Kerst”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.