Dorstlustige hoogheid 2017-2018 onthuld…!

De nieuwe heerser over Schaopenwaesersland voor carnavalsseizoen 2017-2018:

Prins Ruud d’n Urste en zijn gevolg!

De spreuk van onze dorstlustige hoogheid is:

Sluit mar aon…!

In het dagelijks leven staat hij te boek als Ruud Janssen en zijn partner is Linda van Els. Prins Ruud d’n Urste werkt als elektro monteur bij Verstegen Elektro in Vorstenbosch. In z’n vrije tijd volleybalt hij in het eerste herenteam van TFC waar hij de middenaanval voor zijn rekening neemt. Daarnaast is hij actief betrokken bij Stichting Jongerenwerk Odiliapeel.

Prinses Linda is werkzaam bij Loonbureau.nl waar ze zich druk bezig houdt met de loonadministratie van de diverse klanten. Onze Prinses is onder andere midden aanvalster van het vierde dames volleybalteam van TFC.

Het prinsenpaar wordt dit jaar bijgestaan door adjudantenpaar Mark Smits en Wendy van den Berg. Mark is in het dagelijkse leven werkzaam bij Traffice Service als werkvoorbereider en Wendy is werkzaam bij Breeder zorg als helpende en begeleidt cliënten met het huishouden

Op zondag 19 november is iedereen in de gelegenheid ons nieuwe prinsenpaar, adjudantenpaar en onze jeugdprinses en haar adjudant te komen feliciteren tijdens de Prinsenreceptie van C.V. de Schaopenwaesers in café / zaal de Beukenhof te Odiliapeel. De receptie is van 12.45 uur tot 18.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.