Prins Martie d’n Urste…!

De nieuwe heerser over Schaopenwaesersland voor carnavalsseizoen 2018-2019:

Prins Martie d’n Urste met zijn gevolg!

De spreuk van onze dorstlustige hoogheid is:

We zurrege dè ‘t lupt

 Buiten het carnavalsgedruis staat onze dorstlustige hoogheid te boek als Martie van Ham en hij is getrouwd met Nancy van Ham – Heutjens. Het gezin van Ham bestaat daarnaast uit 3 zonen. Mark, Roy en Daan. In het dagelijkse leven is Martie d’n Urste zelfstandig ondernemer in de autobranche en zijn Nancy werkt bij Gemeente Uden op afdeling Publiekszaken als klantenadviseuze. Naast zijn werk is onze dorstlustige hoogheid lid van de muziekvereniging alwaar hij een stevige noot mee toetert, onze prinses speelt niet geheel onverdienstelijk een potje tennis…

Ons Prinsenpaar wordt dit jaar bijgestaan door Adjudantenpaar Huub & Wouda van Ham. Huub is rijschoolhouder en Wouda zorgt thuis voor huis en haard. Hun kinderen zijn Debbie van Ham en Peter van Ham met zijn partner Lieke v/d Sande. Trots als een pauw zijn zij op hun kleinkind Lynn.

Op zondag 18 november is iedereen in de gelegenheid ons nieuwe prinsenpaar, adjudantenpaar en onze jeugdprins en zijn adjudant te komen feliciteren tijdens de Prinsenreceptie van C.V. de Schaopenwaesers in café / zaal de Beukenhof te Odiliapeel. De receptie is van 12.45 uur tot 18.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.