Kerstviering

45e  Kerstviering in 2016

De carnavalsvereniging biedt aan alle ouderen van Odiliapeel een kerstprogramma aan in de vorm van een kerstviering. Deze traditionele kerstviering voor inwoners uit Odiliapeel vanaf 55 jaar, vindt plaats op zondag 18 december 2016 van 14.30-18.30 uur in Cafe zalen de Beukenhof.

Opgave voor deze kerstviering kan via een contactpersoon van de commissie Kerstviering.

In het maandblad het Periodiekske staat in de maand november en december meer hierover vermeld.

Tijdens deze middag worden alle ouderen gastvrij onthaald met een lekkere kop koffie of thee met iets lekkers. Daarna volgt altijd een gevarieerd programma in kerstsfeer. Vaak worden eveneens die middag plaatselijke inwoners ingeschakeld voor optredens en een gezellige bijdrage.

In 2016 verlenen Muziekvereniging St. Marcellus, de Peelzangertjes en het koor Jaïr hun  bijdrage aan deze middag.

De leden van de carnavalsvereniging zorgen daarnaast voor een prettig ontvangst en assisteren in stijl bij het verzorgen van het zogenaamde “natje en droogje”.

We zorgen er voor dat de inwendige mens niet wordt vergeten en bieden alle ouderen daarnaast altijd een lekkere koffietafel aan!

We zijn alle mensen uit Odiliapeel heel dankbaar dat zij d.m.v. onze jaarlijkse enveloppenactie gul een jaarlijkse financiële bijdrage leveren voor o.a. de verzorging van deze middag.

De opbrengst van de enveloppenactie is echter niet toereikend om deze middag te financieren. Daarom vragen wij m.i.v. 2016 een eigen bijdrage van € 5,00 aan de deelnemers van de kerstviering.

We hopen ook dit jaar weer vele ouderen uit ons dorp welkom te mogen heten bij onze kerstviering!

Commissie “Kerst”: Eddie Vissers, Paul Hol, Syl Rooijmans, Willie Cissen, Andre Willems en  Riky Bens  

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.