Gastenboek

Beschrijf of bekijk ons gastenboek!

8 gedachten over “Gastenboek

 1. Wat een super mooie avond de eerste mekker avond wat heb ik genoten kan bijna niet wachten tot zaterdag voor iedereen petje af zeker de artiesten dit was er weer een goed van oud super super super .

 2. Someren 20-11-2016,

  Beste Prins Thijs, Prinses Daniëlle, Adjudant Bram.
  Maak er een geweldige carnaval van daar in Odiliapeel, maar dat zal met jullie aan het roer zeker wel lukken. Groetjes vanuit de Meerpoel ( Someren) Frans en Els de Lau

 3. gefeliciteerd, prins Thijs & Adjudant Bram en jeugdprins Koen met adjudant Sem maak er samen een skone carnaval van. Groetjes Jos & Gerrie Manders en personeel.

 4. Bedankt Schaopenwaesers! Meer als 20 jaar heb ik met heel veel plezier voor jullie gefilmd. Vele mooie, grappige, ontroerende onderwerpen tijdens het Mekkeren, de Prinsenrecepties en de Jeugd Mekkermiddagen gezien. Wat is er veel talent in Odiliapeel!! Nu is het tijd om te stoppen en daarbij werd ik, tijdens de 38e Mekkeravond door jullie zeer verrast. Een prachtig aandenken, dat een mooi plekje in de huiskamer heeft gekregen. Als ik het zie staan, denk ik ook terug aan alle
  kopjes koffie, jullie vriendelijkheid, gesprekjes met iedereen en de hulp die jullie altijd gaven als ik mijn spullen naar de auto wilde brengen.
  Wat heb ik al die jaren genoten!!! Nogmaals dank jullie wel Schaopenwaesers en heel graag TOT ZIENS!!
  Betsie van Boxtel

  1. Ja Betsie ik weet nog dat je begon bij ons samen met Marie van de Sangen via Zobra . Je hebt veel films gemaakt voor de cv Schaopenwaesers onze samenwerking was altijd zeer pretig.Toen je zelf met filmen begon is het bijna professioneel geworden . veel dank hiervoor , en geniet van je vrije tijd .
   tot …….

   gr Jan Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *